Din egna lilla oas

13 mars 2020 patrick_pettersson

Hur ser din trädgård ut där hemma? Har du en lummig, mysig och välplanerad oas där du kan koppla av precis som du önskar under sommaren? Om inte så är det på tiden att du skapar den. Äger du den lyxen att du har en alldeles egen plätt av natur att ta hand om och bestämma över så se till att den blir vad du behöver. Alla mår vi bra av uteliv och närheten till natur och grönska. Vad består din oas av? Altan, gräsmatta, rabatter och plank? Hur kan en snickare hjälpa dig att förbättra din trädgård?

 

Insynsskydd lika med vindskydd

Först och främst: vad vill du använda trädgården till? En plats för att sitta ute och äta, eller ute och sola, är nog det vanligaste. Har du då en altan som du njuter av och är nöjd med? Har du full insyn eller har du skärmat av så du känner dig avslappnad när du vill sola och varva ner med en god bok? I de allra flesta fall skyndar vi svenskar att bygga en uteplats. Inte lika ofta har vi hunnit tänka till på hur solen och vinden och grannarnas blickar påverkar oss. Unna dig själv att höja värdet på din oas – anlita en professionell snickare och bli 110% nöjd.

 

 

Erfarenhet och bredd

En snickare har ofta flerårig erfarenhet och bredd både vad gäller olika uppdrag och kontakter. Genom att anlita en Snickare i Kungsbacka öppnar du upp möjligheter du bara kan drömma om. Vilken stil vill du ha i din trädgård, på din altan? Välj en stil, se hur vind och sol rör sig, be proffsen bygga vind- och insynsskydd, kanske avgränsa med snygga spaljeer eller en underbar grind. Vad passar till ditt hus och vad drömmer du om? Anlita en mångsidig snickare så kan du få både inspiration och genomförande direkt.

Fler nyheter