En flyttfirma i Stockholm gör flytten enkel

22 september 2021 william_eriksson

Att flytta från ett boende till ett annat kan vara roligt och spännande i vissa fall mindre rolig om flytten inte är frivillig. Oavsett orsaken till en flytt kan det innebära många tunga lyft och risk för skador, ryggproblem med mera. Att flytta tunga kartonger och möbler sliter på kroppen samt tar tid, vilket vi oftast har ont om.

Det krävs även något transportmedel som lastbil, släpvagn och liknande vilket vi inte alltid har tillgång till. För att underlätta för dig när du ska flytta ditt bohag finns det till exempel Flytt-Experten du kan kontakta. Det är en professionell flyttfirma i Stockholm och du kan besöka dem på https://www.flyttexperten.com/. De erbjuder även magasinering och företagsflytt om det skulle vara aktuellt för din del. 

 

 

Vad behöver jag tänka på när jag ska flytta mina saker?

När du ska flytta från ett boende till ett annat finns det mycket du bör tänka på. Oavsett om du ska flytta långt bort eller tvärs över gatan gäller det att vara organiserad. Du vill givetvis att flytten ska flyta på utan problem så tänk noga igenom vad som ska flyttas och hur du ska packa.

Se till att du har flyttkartonger till hands som är hållbara och stabila. Om du inte har gamla kartonger finns det flyttkartonger att köpa som går att använda flera gånger. Försök att packa det som hör till köket i samma kartonger och skriv på kartongen vad den innehåller. Gör på samma sätt med det som tillhör badrummet, kontoret och så vidare. Sängkläder, handdukar, gardiner med mera kan med fördel packas i sopsäckar.

Packa en speciell kartong med nödvändiga saker om du snabbt behöver tillgång till dem när du flyttat in i ditt nya hem. Märk kartongen med viktigt, prio 1, akut eller liknande med röd penna så hittar du den snabbt.

Fler nyheter