Ett eget kontor

04 november 2019 admin

Du kanske jobbar hemifrån och trivs med det på alla sätt och vis. Men du börjar känna att det är svårt att koncentrera sig när allting runt omkring dig hela tiden talar om att du borde dammsuga eller göra rent toaletterna. Men det är ju faktiskt inte det som är meningen, du ska jobba och ingenting annat, eller hur? Det kanske börjar bli dags att skaffa ett eget litet kontor någonstans, så att du också får åka hemifrån på morgonen som resten av familjen och verkligen känna av att arbetsdagen avslutas när du åker därifrån.

 

 

Nytt företag

 

Du kanske helt enkelt har ett företag som behöver nya lokaler att hållas i? Det behöver ju självklart inte vara något stort företag, det finns ju lokaler i både små storlekar och så lite större. Oavsett så finns det nog lite av varje att välja på, i alla fall om du bor på en lite större ort. Men även små orter brukar ha lediga lokaler i olika storlekar tillgängliga, lite då och då. Kika in på de olika fastighetsbolagen som finns i din kommun och vad de har att erbjuda. 

 

Stort och smått

 

Behöver du eller ni bara ett enkelt kontor med ett rum som det som mest får plats två skrivbord i så finns det fler sådana lokaler att hitta än om det är en större lokal ni är ute efter. Men om ni söker lediga lokaler i Sundsvall så kika på de olika bolag som finns där, så kan de säkerligen hjälpa er med det, hos dessa till exempel: http://www.hedern.se/ 

 

Kanske det inte finns någonting lämpligt för er just nu, men om ni håller kontakten regelbundet eller ber fastighetsbolagen höra av sig om det dyker upp något, så ska det säkert ordna sig till slut. Det mesta brukar gå att lösa.

Fler nyheter