Extrayta med möjligheter

04 mars 2020 patrick_pettersson

Vem har inte drömt om att ha en extra yta som man kan fylla med precis vad man vill, när man vill? En yta som man kan plocka fram sådär ur lådan vid behov och sedan lägga tillbaka i lådan när man inte behöver den mer. Tältuthyrning som den hos http://flyingflerp.se/  är precis den extraytan man kan plocka fram när man önskar. Man bara ringer eller mejlar och vips dyker det upp en yta som man kan fylla med vad man vill, hur länge man vill. Och man kan till och med få hjälp att montera den om man vill.

 

Garage eller förråd

Tältuthyrning kan man nyttja om man har ett tillfälligt behov av förvaring. Det kan exempelvis vara för att man renoverar garaget eller huset, och tillfälligt behöver placera sina saker under annat tak. Antingen det är på sommarhalvåret eller vinterhalvåret, är en tältlösning fullt fungerande med eventuella värmefläktar och avfuktare. Lägger man dessutom in ett ordentligt golv så blir det som en byggnad i komforten. Denna lösning är också funktionell, då den efterlämnar mycket små spår och dessutom är mycket lätt att både montera och demontera.

 

 

Köpa eller hyra

Om man använder tältet ofta, och kanske till och med permanent, är det klokast att man köper ett eget tält. Men när man kommer upp i större storlekar så brukar tälten oftast användas under tillfälliga tillställningar som bröllop, födelsedagar, skolavslutningar och företagsevent av något slag. Eftersom tälten då kostar ganska stora summor och det kräver en del i lagringsutrymme, så brukar man föredra att hyra istället för att köpa. Fördelen med att hyra är också att man kan passa på att även hyra inredning samtidigt. Det kan vara stolar och bord till tillställningen, och kanske till och med en scen om man ska ha något band som ska underhålla gästerna. 

Fler nyheter