Få hjälp med Gasservice i Stockholm

07 september 2020 jonas_olsson

I Sverige har intresset för att laga mat exploderat de senaste åren, och det är många som river ut sina gamla kök och bygger om för att få in en riktig gasspis. Kanske är man inspirerad av alla matlagningsprogram med kändiskockar man ser på TV, men det är också allmänt känt att den bästa spisen att laga mat på är just en gasspis. I vissa städer har man möjlighet att ansluta sin spis till staden gasnät, men man kan även koppla en gasspis till en gasoltub. 

Det finns många fördelar med en gasspis. Till exempel är det enkelt att kontrollera värmen och det går fort att hetta upp något. Dessutom finns det gott om reservdelar till de flesta gasspisar och det lönar sig även att reparera en gasspis. Det gör därför gasspisen till ett hållbart och miljövänligt alternativ.

Få hjälp med installation av gasspis 

Funderar man på att byta till en gasspis eller bara har frågor så kan man exempelvis vända sig till Gasservice stockholm. Ett gasserviceföretag kan enkelt ta reda på vilka förutsättningar man har för att kunna installera en gasspis och om nya ledningar måste dras. Ska man ansluta en gasspis till gasoltuber bör det också dras gasledningar då gasoltuberna helst ska förvaras en bit från spisen och gärna på utsidan av huset  i ett låst utrymme.

Spisen håller längre med regelbunden service 

Ett gasserviceföretag säljer gasspisar men kan ofta erbjuda andra bra tjänster såsom service och reparation av gasspisar, installation av gasspis och omdragning av gasledningar. Detta är tjänster som är speciellt användbara för hyresvärdar och bostadsrättsföreningar som använder gasspisar i sina fastigheter.

Genom att regelbundet serva fastighetens alla gasspisar ökar man livslängden på dem och upptäcker slitage innan de kostsamma felen uppstår. Det är bra att kolla med några olika gasserviceföretag innan man bestämmer sig för vem man ska anlita. 

Fler nyheter