Hemester i sommar?

07 mars 2020 william_eriksson

Semester på hemmaplan, göra Sverige på klimatsmart vis genom att åka tåg. Det finns otroligt mycket att se i vårt avlånga land och det behöver inte heller bli så dyrt. Istället för att alltid ta in på hotell finns ju andra typer av boenden såsom pensionat, vandrarhem, stugbyar och camping. Har du någonsin besökt de norra delarna i landet? Är du berest med tåg genom hela vårt vackra land? Ta fram Sverigekartan, blunda och sätt en nål och besök denna plats: Husum i Västernorrlands län, Örnsköldsviks kommun. Packa pick och pack, välj ett passande boende och dra!

 

Flexibilitet i boenden

Oavsett om du reser ensam, med bästa kompisarna, med familj eller kanske i jobbet så är det enkelt att hitta ett boende i Husum.Orten ligger nära staden Örnsköldsvik som är känd för stora industrier och i självaste Husum är Mätsä Industrier störst. Till industriorten kommer periodvis många arbetare och behöver bo, varför det finns flertalet varianter av boenden att nyttja såsom vandrarhem. Om du inte tidigare testat vandrarhem så är det dags. Ett boende med självhushåll där du således kommer ner avsevärt i pris samtidigt som du bor minst lika bekvämt som hemma. Väl att ta med lakan och handdukar eller hyr på plats. Städa själv eller köp till städning.

 

 

Hur vill du bo

I Husum finner du exempelvis JK Enterprise som erbjuder flexibilitet i boenden. Deras vandrarhem husum kan vara bara ett rum, en lägenhet, en hel villa eller sovsalar – här finns resurser att tillgå och du kan själv välja utifrån behov och pris. Så oavsett om du kommer för att hemestra i Husum eller för att jobba och bo så hittar du lätt ett vandrarhem som passar dina behov. Njut av naturen i omgivningen och att bo till bra pris med nära och kära. Hur väljer just du att bo?

Fler nyheter