Hitta läckan lätt med Edwards leak detector

10 september 2021 jonas_olsson

Det finns komplicerade sätt att hitta en läcka, när det exempelvis läcker gas ur ett rör. Man kan försöka höra om det pyser någonstans. Men man kan också prova ett smidigare sätt genom att använda en helautomatisk läckdetektor som gör hela jobbet, snabbt och med tillförlitliga värden varje gång.

Edwards leak detector är just ett sådant underverk, en maskin som du gärna vill ha med dig ut på industrierna för att leta upp läckor. Den har en tydlig och lättfattlig display, så att du hela tiden vet vad du gör. Den finns också i olika varianter, som dry, wet eller flex, för att passa just din aktuella tillämpning.

 

Jobba smidigt med maskin på hjul

Det enklaste när man går runt och letar läckor är att slippa bära på utrustningen. Därför placerar du med fördel Edwards leak detector på en vagn som har hjul, och så drar du den bekvämt med dig runt i anläggningen. Utrustningen finns i en liten väska som är lätt att ha med sig.

Blir du intresserad av att titta närmare på en Edwards leak detector som kan underlätta ditt arbete, finns det mycket mer information på internet, och där finns också alla detaljer om teknisk prestanda och användningssätt. Sedan är steget inte långt till att du kontaktar en lämplig leverantör och får mer information och tips. De är experter inom branschen, så fråga om vad du vill när du har läst igenom texten på hemsidan. Länktips: https://www.advancedvacuum.se/pages/leak-detection

 

 

Edwards leak detector sparar värdefull arbetstid

Maskinen är i princip startklar direkt, så du kan arbeta effektivt och behöver inte vänta på att den ska komma igång. Detta sparar mycket tid och frustration för dig, och det känns enkelt att arbeta med Edwards leak detector. Det beror också på att displayen är så tydlig och att du alltid kan lita på mätvärdena.

Fler nyheter