Höj värdet med en fasadrenovering

25 februari 2020 jenny_olsson

 

Att utföra fasadrenovering på sitt hus ger många fördelar. Kanske har du köpt ett begagnat hus som sett sina glansdagar eller så kanske du har ägt huset länge men inte riktigt ägnat dig åt utsidan. Det är enkelt att man renoverar och gör om i huset, då det är där man vistas och tillbringar mycket tid. Men en fasadrenovering gör så mycket för hela uttrycket. Det blir inte bara estetiskt vackert utan höjer också värdet på huset. Det är dessutom roligare att göra om utanför huset i form av trädgård, uteplats, växthus och pool om utsidan av huset är fint och kan harmonisera med omgivningen. 

Om du ska utföra en fasadrenovering i Stockholm finns många olika slags firmor att anlita men ett företag är Vera och Sixten. De utför dessutom både byggnationer och renoveringar inom flera olika områden, vilket är superbra om man vill anlita ett för flera projekt. Att kunna ringa samma företag vid nästa renovering eller byggnation istället för att leta efter ett nytt brukar både vara skönt och sparar massor av tid. 

Vera och Sixten utför såväl  villabyggnationer och tak- och fasadrenoveringar samt vindsinredningar, stamrenoveringar, ombyggnationer och utför jobb i lägenheter.  När man anlitar ett företag för tjänster känns det alltid bra om ens pengar går till en bra sak och här utmärker sig byggföretaget. De har valt huset som sin symbol för allas rätt till ett tryggt hem. I och med det vill de stötta projekt som bygger upp byar, skolor och flyktingläger och stödjer därför Unicef. Vill man vara med och påverka som kund är det bra att vända sig mot sådana här företaget då man vet att de stöttar en bra sak. 

Om du går i tankar på att renovera fasaden, be om en offert och se vart det landar. Att hålla efter fasaden kan ge mycket tillbaka då man inte bara ger huset en snygg utsida utan även sköter om den så den blir mer hållbar över tid. 

Fler nyheter