Hyra minikranar i Trelleborg

16 september 2021 jonas_olsson

En minikran är inte bara ett måste för tunga lyft, den snabbar också på arbetet och gör att bygget blir klart snabbare. Storleken gör också att kranen får plats överallt, och en minikran är faktiskt så liten att den går att ta in genom en vanlig dörröppning. Detta gör att den också går att använda till lyft inomhus som exempelvis för att få tunga glaspartier på plats eller för att montera en trappa. 

En minikran drivs antingen med el eller diesel, och ska man utföra arbeten inomhus med kranen kan det vara bra att tänka på att välja en som drivs med el. Både el och diesel är billiga drivmedel vilket gör en minikran billig i drift. Storleken gör också att den är både enkel och billig att transportera, till skillnad från andra kranar. Kan man utföra arbetet med en minikran i stället för en stor kran finns det alltså pengar att tjäna. 

 

Minikranar för inomhusbruk

Man kan hyra minikranar i trelleborg för alla möjliga projekt. Tack vare minikranens långa räckvidd kan man använda den till många olika projekt, som att lyfta in byggmaterial på innergården med mera. Ska man använda minikranen för inomhusprojekt finns det kranar med gummiförsedda larvfötter som inte skadar ömtåliga golv. Minikranar finns också i flera olika storlekar, och vilken minikran man ska ha beror på projekt och miljö.

 

 

Boka minikranen i god tid inför byggprojektet

Vill man hyra en minikran lönar det sig att vända sig till ett företag med en lite större maskinpark. Då ökar chansen att man hittar just den minikran som lämpar sig bäst för projektet. Man slipper också kompromissa och kanske ta en onödigt stor minikran, som då också kostar mer. Men det gäller att boka minikranen i god tid så att den kran man behöver finns inne när man behöver den.

Fler nyheter