Silverskatten – ett riktigt guldfynd

10 maj 2020 william_eriksson

Visst har väl alla några byrålådor som innehåller både det ena och andra? Allt från plupparna till kundvagnarna som aldrig ligger i bilen när man behöver dem, till gamla silverskedar som ingen använder längre då ingen orkar putsa dem. Istället för att låta silverskedar, trasiga silversmycken och gamla silvermynt ligga där och damma samt ta plats, sälj dem till någon som köper silver. Då får man pengar tillbaka som man kan använda till något som man faktiskt behöver eller verkligen vill ha och använder.

 

Göm inte saker i byrålådan

Sälja silver är inget svårt eller komplicerat, snarare ganska lätt när man väl bestämt sig. Leta igenom alla lådor och smyckeskrin efter trasiga silversmycken, smycken du tröttnat på eller aldrig använt. Kanske finns de där 5 dopskedarna som aldrig blev ett dussin också i lådan. Det är sällan några större svårigheter att få ihop silversaker. När allt är ihopsamlat är det dags att ge sig ut på nätet och hitta företag som köper silver. https://www.saljaguldmalmo.com/ är ett bra förslag som man kan använda sig av. Det är viktigt att jämföra olika företag. En del företag har höga silverpriser, men vinsten äts upp av dolda avgifter.

 

 

Hur säljer man silver?

När det är bestämt vilket företag man vill anlita får man ett försäkrat kuvert som man lägger ner sina silversaker i. Firman kommer då att värdera föremålen man skickat in och om man godkänner värderingen så sätts pengarna in på kontot, annars returneras föremålen tillbaka. Det som händer med föremålen man skickar in är att de smälts ner och blir till nya silverföremål som kommer att bli till glädje och nytta för någon annan. Visst finns det redan projekt i huvudet för vad silverpengarna skall gå till? Det är helt enkelt bara att sätta igång och leta i lådorna där hemma!

Fler nyheter