Sitter du på en skatt?

14 maj 2020 william_eriksson

Har du tänkt på att du troligen sitter på en skatt i dina gömmor där hemma? Visst finns där gammalt silver eller guld i någon låda? Det är väldigt enkelt att sälja silver idag om du bara lyckas hitta fram till den där lådan. Olika uppköpare av guld, silver och ädelmetaller har något som kallas guldbrev som är värdeförsändelser. Du beställer hem ett sådant guldbrev och får då en låda eller en påse i vilken du placerar det silver du vill sälja, förseglar och sänder tillbaka. Företaget värderar och du får ett prisförslag. Länktips: https://www.saljagulduppsala.se/

 

På dina villkor

Det är upp till dig om du vill sälja ditt silver till det pris de föreslår. Går du vidare med försäljningen så får du enkelt och smidigt pengarna insatta på ditt konto inom ett par dagar. Så låt inte gamla metaller, silver eller guld ligga och skräpa. Du vet väl att saker som bara blir liggande håller fast stagnerad energi som också påverkar ditt liv. Sådant du inte använder ska du låta gå vidare, omvandla stagnerad energi till flödande energi och unna dig att använda pengarna istället. 

 

 

Affektionsvärde i silvret?

Väldigt ofta har vi ärvt ägodelar och ibland även silver och guld av äldre släktingar, som inte längre finns med oss i livet. Sådana föremål med så kallat affektionsvärde kan det ofta kännas extra svårt att göra sig av med. Påminn dig själv om att det inte är mormor eller farmor du sparar i lådan. Det är enbart materiella ting, och minnet av dina nära och kära bär du med dig i hjärtat. Dina släktingar hade hellre sett dig bli lycklig genom att sälja silver än att låta det ligga i en låda och damma och skapa dåligt samvete. Frigör dina stagnerade energier genom att sälja silver och guld som bara ligger och skräpar.

Fler nyheter