När näst bäst blir bäst

25 oktober 2019 admin

Så var det de där dumma garderoberna i vardagsrummet som är inbyggda. Vem bygger in två stora garderober i ett vardagsrum och låter baksidan av dem skjuta ut i ett redan pyttelitet kök? Köket ska ju vara stort, hemmets hjärta, dess själ och där alla använder mest tid i huset. Har du också flyttat runt en hel del innan du funnit din borg? Man slutar aldrig förvånas över de byggfel och konstruktionsfel man finner. Det finns alltid någonting som inte passar just dig och dina behov.

Många har ju drömmen om att bygga eget, att från första början bestämma själva hur hemmet ska se ut. Men det är ju inte alla förunnat och vi får hålla tillgodo med det som är ledigt. Näst bäst är ju inte heller alltid fy skam. Antingen får du finna dig i de där idiotiska garderoberna, eller försöka att ta bort dem och leka hemmafixare på egen hand, eller anlita en byggfirma. Är ingreppet i hemmet enkelt och du inte har tummen mitt i handen så gör ett försök att själv ordna till det som inte funkar. I värsta fall får du ringa en byggfirma efteråt – då du har misslyckats. Det blir lite som att gå till frisören efter att du har försökt klippa dig själv för ”det kan väl inte vara så svårt att ta en bit med kökssaxen”. Jo – det blir sällan bra.

Förunderligt nog är vi många här i landet som har fötts med tummen mitt i handen och en byggfirma är val nummer ett eller helt enkelt det enda valet. Om du bor i Skåne kan du få hjälp av aman-bygg.se. De har lång erfarenhet av både ny- om- och tillbyggnad av fastigheter. De har över 20 års erfarenhet och ordnar alla typer av bygguppdrag helt efter dina önskemål. Låt näst bäst bli bäst.

Fler nyheter